Unieke overnachtingen in Sardinië: 5 bijzondere verblijfservaringen om te ontdekken

Casa Villamarina

Casa Villamarina, gelegen bij het beroemde wijnhuis Sella e Mosca, biedt een unieke ervaring voor wijnliefhebbers. Je kunt hier niet alleen genieten van een comfortabele overnachting, maar ook van een bezoek aan de wijngaarden en een wijnproeverij. Het charmante landgoed en de omringende natuur zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer, terwijl je de gelegenheid hebt om de rijke geschiedenis van het wijnhuis te ontdekken en te genieten van de lokale culinaire hoogstandjes.

Sa Rutta Experience

Voor avonturiers en natuurliefhebbers biedt Sa Rutta Experience een unieke en spannende overnachtingservaring. Hier kun je hoog in de bergen gaan wandelen en ‘s nachts slapen in een hangend tentje, omgeven door de prachtige natuur van Sardinië. Na een dag vol avontuur kun je ontspannen en genieten van heerlijke Sardijnse gerechten die speciaal voor je worden bereid. De combinatie van avontuur, rust en culinaire hoogstandjes maakt van Sa Rutta Experience een bijzondere en onvergetelijke overnachtingsplek.

Hotel Su Gologne

Hotel Su Gologne biedt een unieke ervaring vanwege zijn mediterrane uitstraling en levendige sfeer. Naast comfortabele accommodaties, staat het hotel bekend om het organiseren van veel evenementen door de levendige sfeer. Hotel Su Gologne biedt een onvergetelijke en betoverende ervaring die gasten onderdompelt in de rijke mediterrane tradities en gastvrijheid van Sardinië.

Faro Capo

Voor een onvergetelijke overnachting met een spectaculair uitzicht op de Middelandse zee is Faro Capo in Chia (het zuidelijkste puntje) de perfecte keuze. Deze accommodatie biedt de unieke ervaring om te verblijven in een vuurtoren. Je wordt omringd door de betoverende schoonheid van de kustlijn van Sardinië, terwijl de vuurtoren zijn licht over het landschap werpt. Het is een romantische en sfeervolle plek waar je kunt genieten van de serene geluiden van de zee en de adembenemende zonsondergangen die de horizon schilderen.

Sardinna Antiga

Sardinna Antiga biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid en modern comfort. Dit natuurhuisje, gelegen te midden van weelderige groene landschappen, biedt een serene en rustige omgeving om te ontspannen. Wat deze accommodatie bijzonder maakt, is dat het van binnen schoon en modern is, waardoor je kunt genieten van een comfortabel verblijf in harmonie met de natuurlijke omgeving. Het is een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en stilte van het platteland van Sardinië.

Meer recepten ontvangen?

Neem contact op

Natalie
Natalie

Natalie Witlox
06 21 40 25 47 avantinatalie@gmail.com